Peruutusten vuoksi vapaana Taran ja Nemon pennuista 1 uros ja 2 narttua.
Soittajapoika, Sisältä kultaa ja Sokka irti etsivät omia hyviä koteja.
​Toiselle tytöistä voi tulla kyseeseen myös sijoituskoti.

FI MVA BH MH Marmalade´s Artemis "Tara" & FI MVA SE MVA Limebrook´s Northern Desire "Nemo"
Nemon kotisivut löytyvät täältä.

Tara ja Nemo ovat molemmat tasapainoisia luonteeltaan ja niistä löytyy myös puhtia harrastuksiin. Pennuista Sisältä kultaa on oikein tomera emäntä, Soittajapoika ja Sokka irti ovat aktiivisia ja touhukkaita kavereita. Sokka irti voi myös olla mahdollista sijoittaa, jos löytyy hyvä koti.


Helmikuun alussa 2013 Miina kävi tapaamassa Bennyä ja toiveissamme on pentusia huhtikuulle 2013

Tanspots Bergamons Benny-Baroncelli, kennel Tanspots
Miina on Kotisaaren Adalmiina

Molemmat vanhemmat on silmä- ja polvitarkastettu, polvet kummallakin 0/0 ja silmät terveet. Miina on myös lonkkakuvattu tuloksella A/A. 
Miina on geenitestattu CEA carrier ja PLL clear, Benny CEA normal ja PLL clear.

Miina on kolmivuotias heelerneiti, joka kaverikoirailee lasten ja vanhusten luona sekä etsii ihmisiä pelastuskoiran ominaisuudessa. Miina on saanut näyttelyistä yhden sertin. Miina rakastaa metsässä juoksentelua ja agiliitämistä ja vastaantulevat koirat ja ihmiset pitäisi päästä moikkaamaan.

Benny on oikea herrasmies, ystävällinen ja jämäkkä pakkaus, joka on suorittanut MH-luonnekuvauksen ja paimennustaipumustestin. Benny on viisivuotias ja sillä on näyttelyistä seuraavat tulokset: KBHV-09, SE UCH, NO UCH, DKUCH, NORDJV-08, Cruftsvalad, 1 BIG-5, 9 BIR, 4 BIM, 13 CERT, 4 BIR VALP


Odotan näistä pennuista mukavia harrastuskoiria. Tavoitteeni on kasvattaa kestäviä pieniä paimenkoiria, jotka ovat fyysisesti ja henkisesti rotumääritelmän mukaisia. Pennut kasvavat kotonani, ne tottuvat kodin ääniin, lapsiin, aikuisiin ihmisin, autoiluun ja luonnollisesti pääsevät myös ulkoilemaan. Luovutan pennut uusiin koteihinsa n. 8 viikon iässä.

Heeleristä ei ole sohvankoristeeksi, vaan se tarvitsee tarpeeksi lenkkeilyä ja tekemistä, joka voi olla pelastushaku, jälki, toko, agility tms. Tekemisen ei tarvitse olla valion arvoon tähtäävää (toki saa myös sitä olla), pääasia on, että koiralla on puuhaa omien ihmistensä kanssa.

Pentujen tulevilta kodeilta toivon hyvän koiranhoidon lisäksi halukkuutta yhteydenpitoon sekä sitoutumista käyttämään pentunsa aikuisiällä silmä- ja polvitarkastuksissa. Toivon myös, että kasvattini kävisivät 1-2 näyttelyä sekä MH-kuvauksessa tai luonnetestissä.


Kyselyt pentusista sähköpostilla [email protected] (poista pisteet @ merkin ympäriltä) 
tai puhelimitse 050-4138792 (ei tekstiviestikyselyitä)
Parhaiten saat minut kiinni soittamalla.