Helteinen heinäkuu on jo yli puolenvälin. Tarpukka on kasvanut, painaa jo 3 kg ja korvat alkavat nousta pystyyn, vielä kärjistä lerpattavat kuitenkin :)

Olemme metsälenkkeilleet ja käyneet uittamassa koiria ahkerasti.

Tällä viikolla olin muutaman vuorokauden Rovaniemellä, ystävän apuna kun koiransa oli huonossa kunnossa, tiistaina jouduttiin menemään lääkäriin ja koiruus lähti sateenkaarisillalle :(
 
Jätin kaikki koirat kotiin reissun ajaksi, jaettuna kolmeen eri hoitopaikkaan :D Vikinä mummolassa, Santte Ruubenin luona ja Tara pääsi aktiivilomalle maalle, lapsiperheeseen. Nyt se on ainakin tosi hyvin tottunut lapsiin, kun tuolla oli 3 kpl ala-asteikäisiä :)  Tara oli myös päässyt vuohien lypsyreissulle joka päivä ja talon kelpienarttu oli pitänyt Taralle oman paimennustreenin :D  Tara oli ollut kovasti innoissaan kun vuohipukit olivat väistäneet sen käskystä. (tosiasiassa vuohet tottelivat lähistöllä tilannetta seurannutta kelpietä eivätkä pientä heelerineitiä ;) )
 
Kuivaruoka ei ollut oikein neidille maistunut ollenkaan, kun tarjolla oli vuohenmaitoa jne. Nyt sitten palataan takaisin ruotuun, saa nähdä kuinka nappula uppoaa herkkujen jälkeen :)