Odotamme pentusia lokakuulle 2015 sijoitustyttö Snadille.

Piki2.jpg KotisaarenSokeripala,KirsiKotisaari.jpg
Kalandors Cindys Driver  "Piki" Kotisaaren Sokeripala "Snadi"
27.06.2007 03.12.2012
polvilausunto 0/0  (17.10.2012)
silmät terveet
CEA-geenitesti kantaja /carrier
PLL-geenitesti kantaja /carrier
polvet 0/0
silmät terveet
CEA-vapaa vanhempien tulosten perust.
PLL-vapaa vanhempien tulosten perust.
näyttelyistä varasert / res-CC näyttelyistä 2 x varasert /  2 x res-CC
  MH-kuvaus suoritettu
Yhdistelmän sukusiitosprosentti 6 polvella on 0,10%


Tavoitteeni on kasvattaa kestäviä pieniä paimenkoiria, jotka ovat fyysisesti ja henkisesti rotumääritelmän mukaisia. Pennut kasvavat kotonani, ne tottuvat kodin ääniin, lapsiin, aikuisiin ihmisin, erilaisiin alustoihin, autoiluun ja luonnollisesti pääsevät myös ulkoilemaan. Luovutan pennut uusiin koteihinsa n. 8 viikon iässä.

Heeleristä ei ole sohvankoristeeksi, vaan se tarvitsee tarpeeksi lenkkeilyä ja tekemistä, joka voi olla pelastushaku, jälki, toko, agility tms. Tekemisen ei tarvitse olla valion arvoon tähtäävää (toki saa myös sitä olla), pääasia on, että koiralla on puuhaa omien ihmistensä kanssa ja ihmisillä on lemmikille tarpeeksi aikaa. Heeleri ei ole tarha/ulkokoira.

Pentujen tulevilta kodeilta toivon hyvän koiranhoidon lisäksi halukkuutta yhteydenpitoon sekä sitoutumista käyttämään pentunsa aikuisiällä silmä- ja polvitarkastuksissa. Toivon myös, että kasvattini kävisivät kerran-pari näyttelyssä sekä MH-kuvauksessa tai luonnetestissä.

Olen Suomen Lancashire heeler-yhdistyksen sitoumuskasvattaja.
Kuulun Suomen Kennelliittoon ja Suomen Lancashire heeler-yhdistykseen ja olen allekirjoittanut molempien kasvattajasitoumukset.

Meiltä ei saa pentua kuin kaupasta hakemalla. Mikäli kiinnostuit pennuistani, ota yhteyttä ja kerro millainen koti teillä olisi pennulle tarjota. Seuraava askel on sopia tapaaminen, jolloin tulette meille tutustumiskäynnille. Lue myös tämä sivu


Kyselyt sähköpostilla [email protected] (poista pisteet @ merkin ympäriltä) 
tai puhelimitse 050-4138792 
(EI tekstiviestikyselyitä)