Eilen oli Taralla jännittävä päivä. Kävimme tutustumassa ystäväni maatilaan, lapsiin, koiriin, kissoihin, hevosiin ja vuohiin.

Bonuksena käytiin katsomassa vuohia laitumella :D  Ensimmäiset "paimennustreenit", Tara katseli vuohia kiinnostuneena ja olisi ihan reippaasti tallustellut niiden luokse, mutta katseltiin vain vähän kauempaa. Talon kelpienarttu oli ylpeä kun saa toimia Taran opastajana paimennusmaailmassa :)

Tarpukka oli reipas, iloisesti pusutteli lapset ja aikuiset ja reippaasti tutustui myös koiriin, kelppariin ja vanhaan Aatu-belggariin. Villakoira ei välittänyt heelerivauvan seurasta, vaan lähti heti pois kun Tara tuli lähelle. Kissojakin nähtiin ohimennen, mutta Tara oli silloin jo umpiunessa eikä jaksanut kuin vähän nostaa päätään, että mikäs tuo on, samantien uni yllätti uudestaan.

Taran mielestä tuo oli kiva kyläpaikka, koska siellä saa RUOKAA!  Pihalta löytyi kaikenlaista herkkua, kuten hevosenkikkareita ja kavion palasia. Vuohenmaitoakin neiti joi varmaan pari desiä. Mietittiin että meneeköhän  massu sekaisin, mutta ei minkäänlaista reaktiota tullut, neiti on näköjään oikea rautamaha :D

Illalla käytiin vielä kotikotona vanhemmillani kyläilemässä. Kyllä uni maistui Taralle illalla kotiin tultuamme.